WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










this holiday , i ..........
Wednesday, December 26, 2012 | Wednesday, December 26, 2012 | 2 comments
[gambar last year :P]

hey assalamualaikum readers . i'm here again . reason i'm here ? cause i'm bored ! damnnn bored . cuti SPM ni paling tak best ah . blog ni jelahh tempat saya buang rasa bosan ni . . well , i guess it works ;) kerja ? hohoho , memang tak kerja lah cite dieee . . my mom didn't allowed me to work . dia kata "kerja je kat rumah ni haaa masak" . and my face was like this (T^T) and this (-.-) . nak tak nak kena ikut jugak lahh kann because she's my mom . ehemmm , tiap bulan dapat duit RM100(gaji) . haha not bad lah kann . baikk tak ibu sayaa ? *wink wink* ! em , i'm on my way to get my 'P' license . well actually , 'L' pun belum dapat . haishhhh . 5hb nanti baru test computer and i'm not prepare anything for it . . malas oww nak study . . dah macam nak SPM balik pulak study study ni . PLEASEEE la . . keke , , , berlagak nya lahh kan, padahal baru lepas spm , puihhh :P . hm , my mom said , "nanti bila nak belajar kereta or motor tu , pakai selekeh selekeh je . takut kau dpt cikgu gatal pulak nanti" hahahaha , she loves me a lot kann . . chak gelakkan je masa dia ckp macamtu . . hm , chak target nak dapatkan 'P' dalam bulan 3 or something . in case lahh ada emergency nanti senang lahh kan . plus , nak menunjuk nunjuk sikit kat my kakak . wuwuwuwuwuu ^oo^
heyy , you're listening to this blog's background song right ? how is it ? hhehehe , 'maybe i love you' by lenka . nice song . actually i do adore Lenka a lot . suara dia really is something ;) how i wish i got a voice like her . ngeh ngeh .

 hm , saya nak meluahkan sesuatu . saya sangat rindukan kawan2 saya . rindu sangat dkat girlfies and boyfies saya tu . tahh bila tah nak hangg . hm , plus , i miss arwah jibekk . semoga dia tenang kat alam lain . someday , mesti chak jumpa dia jugak . Wallahualam . Allah maha mengetahui kann . alfatihah ~

 heyyy , got to go lahh , see you next time . tata assalamualaikum ;D

XOXO chak

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post