WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










Al-Fatihah untuk arwah Mohd Nazril :'(
Sunday, December 23, 2012 | Sunday, December 23, 2012 | 0 comments

assalamualaikum . semalam 22hb disember merupakan hari yang sangat sedihh :'( chak hilang sorang lagi kawan rapat . Arwah Mohd Nazril(jibek) meninggal dunia petang semalam sebab kemalangan dengan lori . dalam setahun je , chak hilang 2 orang kawan . . yang sakit hati nye , pemandu lori tu lari . hm , biar Allah je yang balas nanti . k , back to our topic , masa kemalangan tu , chak ada lalu dkat tempat dia eksiden tu , tapi chak tak tau yang eksiden tu dia . . so , bila membe bagi tau yang dia meninggal dunia , Allah je yang tau betapa sebaknye hati ni . gambar ni lahh kenangan kitorang dengan dia . kalau kitorang lepak , mesti arwah ada . cuma baru2 ni je da lama tak jumpa arwahh and tak sempat nak jumpa dia . . moga Allah cucuri rahmat kat roh arwah . Amin ~ arwah baik sangat . dia tak pernah marah orang . chak takpenah nampak dia marah . kalau orang ejek or bahan dia pun , dia senyum then buat cool je :) susah nak jumpa orang mcm ni . Allah lebih sayangkan arwah , Allah taknak arwah buat dosa sbb tu lahh dia tarik nyawa arwah . kita doa yang baik2 je buat arwah k ;) so , those yang bace post ni , mintak tolong sedekahkan al-Fatihah buat arwah . A-Fatihah ~ . . . . . . takziah buat keluarga arwah . kita semua rasa kehilangan :')

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post