WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










We Proud of You Lee Chong Wei
Sunday, August 5, 2012 | Sunday, August 05, 2012 | 0 comments
assalamualaikum . whoaaaa lama rasanya tak membebel kat dalam ni . hm dah bersawang dah belog i . okayy sekarang ni semua dok sibuk pasal olimpik kan ? lagi lagi badminton . Lee Chong Wei vs Lin Dan . dan keputusannya , lin dan menang . kayyy nyampahh tahu ? saya punya lahh terloncat loncat macam berukk minta dia kalahh . tp bolehh menang pulakk . lol ! hahaa . kayy yang mcm beruk tu tipu jea :P erm , paling takbolehh tahan , kat lengan Lin Dan ada tatu cross . lol paling sakit mata tengokk . aww aww sore eyess , give me 5days mc please . hahaha . macam sakai jea kan . lagi satu , gua paling taklehh tahan tgk lee chong wei nangis . terjurai air mata tau tau . hehe . over pulakk kann . ahh lantak !  dia memang hero laa . bagi saya dia tetap menang . ingat senang ke woi nak dapatkan perak . bersyukur sikit . sapa yang mengutuk tu mmg membabi lahh . lagi2 yang sokong sbb nak aiskrim . lol aiskrim tu bolehh beli , tapi pingat tak terbayar tau . satu scoop jea pun dah batak nak mampus . bila kalah and tak dapat , kau mengutuk dia . eishh elok di tapak jea org mcm ni . haha .papepun i'm proud of him and malaysia also proud of him . yang tak proud tu bolehh go die kat china sana lol . haha . okayy wat lekk chakk ;) k lahh dah puas bebel . hehe tata . muah pipi kiri muah pipi kanan . nanti saya update lagi . errr , ada ke yang baca ? erm kbyeee . wish me luck for trial spm and selamat berpuasa dan selamat hari raya .jemput datang rumahh raya nanti . assalamualaikum ;D

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post