WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










Al-Fatihah buat arwah Mohd Roiif :'(
Sunday, May 27, 2012 | Sunday, May 27, 2012 | 0 comments
Assalamualaikum . kayy dah lama tak update . tau dah belog ni memang dah bersawang . ngeee ~
err , hari ni hari yang sangat sedih sebab chak kehilangan seorang lagi kawan . walaupun tak rapat , tetap pernah jadi kawan dia dulu :'( sepanjang kenal arwah , dia baikk . kayy , jujurnya chak pernah benci dia atas sebab sebab tertentu and sebab tu kecil jea sebenarnya . sejak tu dah tak rapat . tapi tu cerita lama . arwah meninggal dunia maghrib semalam (26.5.2012) sebab kemalangan dengan lori . arwah dengan kawan dia masa tu naik motor . kawan arwah meninggal dunia dekat tempat kemalangan . Arwah meninggal dekat hospital . Allah lebih sayangkan arwah .  masa dapat tau arwah meninggal , memang terkejut and takpercaya sangat . sebab selalu nampak dia datang kelas chak sebab dia nak jumpa kawan dia . but now , takkan nampak lagi dah ~ kepada kawan kawan dia atau sape2 jea lahh yang baca ni . jom ramai2 sedekah kan Al-fatihah buat arwah . semoga rohnya tenang di sana ~ jadikan apa yang terjadi ni sebagai pengajaran . arwah dah temui ajal nya , kita yang masih hidup ni belum tentu lagi sampai bila kita boleh tinggal di dunia Allah ni . :'( sentiasa lah muhasabah diri . kayy masih terasa sebak lagi dalam hati ni . ada sesuatu yang buad chak terkilan . harap segala dosa arwah di ampunkan Allah . kita doakan yang terbaik buat dia kayy . kepada yang pernah berdendam or sakit hati dgn arwah , maafkan lah dia . harap tidak di ceritakan keburukan arwah kepada orang lain . tapi , ceritalah tentang kebaikan dia . kepada keluarga arwah , tabah lahh hadapi dugaan . segala yang bernyawa pasti akan mati . harap dapat bersabar ~ kami akan sentiasa merindui arwah . and tak lupa juga Al-Fatihah kepada kawan baik chak , arwah Muhd Hafiz bin Abdul Rahman yang telah meninggal dunia dua tahun lalu . chak rindukan mereka :'(

written by chak :'( never forget them ~

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post