WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










situation that i dislike MOST --'
Friday, March 23, 2012 | Friday, March 23, 2012 | 0 comments
okay title hari ni is about myself :) terpulang lah nak tahu ke tak ^^


situation that i dislike MOST --'

1. bila aku nampak bf aku jalan dgn perempuan lain , lepastu perempuan tu nampak aku then sorok2 . heyy sayang , act normal jea k . kau buad cmtu macam kau salah pulok . bukan nya aku marah kau pun . chill k :)

2. jalan bertiga , tapi borak berdua . pehh , memang saye membencinye pun --' err , kalau nak jalan , jangan ajak saye if nak borak berdua jea sbb saye memang tak pandai nak mencelah . aku kat tepi/belakang , lepas tu korang bersaing berdua . then aku sorang2 jea macam tunggul . memang best lah kan . just ajak jika ada kepentingan untuk saya or jalan ramai2 atau berdua jea okayh ? jangan BERTIGA ! memang aku takkan ikut :)

3. saya dah tahu something pasal awak tapi awak taktahu yang saya dah tahu . lepastu bila saya tanya awak , awak menipu dan saya tahu awak menipu :) memang mintak kaki !

4. bila aku cakap baik baik , kau makimaki aku . cth :
A : weyh , tlg aku boleh tak ?
B : kau tak nampak aku busy ke ? blah lah sana . menyibuk jea !

peh , kau memang orang paling sakai !

5. bila aku pegi wayang , lepastu cerita tu macam haram jea . kat iklan bukan main best . . haihh , rugi duit akuh !

6. ada problem then aku taksalah . tapi kau salahkan aku jugak . haihhh sabarsabar --'

7. aku dah taksuka kau , tapi kau paksapaksa . haihh memang sampai bila2 lah aku takkan pernah nak kat kau !

8. bila aku tgh syok tgk tv , tetiba awak datang then tukar channel . huhu :(

9. saya risaukan awak then nasihatkan awak . tapi awak takboleh terima and marah saya . hish ! memang saya takkan berlembut dah !

10. copycats ! semua yang saya suka , awak pun suka . senang cerita , meniru ! sorry , tapi saya memang kurang senang . saya tahu itu hak awak nak suka something , tp tolong jgn nampak sangat yang awak sibuk nak tiru saya . cth :

2 bulan sebelum , ,
A : weyhh , cantiknya kaler biru ni .
B : tak minat .

2 bulan kemudian , ,
B : weyh , cntikk gila baju ni , kaler biru . aku minat gila dohh ! ni kaler pling cntik aku rase .
A : pfttttt --' (ihateyou) <---ckp dlm hati .


okay , banyak lagi sebenarnya :) tapi penat nak taip . kbai . thanks sbb sudi baca :D and sorry if terasa . tapi saya memang taktahu nak luahkan macam mana . kat sini jea lah yang mampu :'(

created by chak :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post