WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










Ya Allah , Kau panjangkan lah umur dia . amin :'(
Tuesday, February 7, 2012 | Tuesday, February 07, 2012 | 0 comments
Assalamualaikum . hye readers . hari ni saye pergi hospital . kawan chak masuk situ (hospital klang) . nama dia Fazrul Hakimi . dia ex smktpg batch 94 . dia kemalangan dengan lori khamis lepas . mak dia ckp dia kemalangan dekat dengan sekolah saye , smktpg . Allah jea yang tahu betapa sebaknya hati chak bila tengok keadaan dia tadi sampai chak dah tak cam lansung muka dia . Ya Allah , kau panjangkan lah umur dia Ya Allah ! jauh lagi perjalanan dia kat dunia ni ~ dia kawan yang baikk :( semua orang sayang dia . chak tahu Allah pun sayang dia ~ jika ditakdirkan Allah nak ambil nyawa dia , kau kuatkan lahh hati kami dan keluarganya Ya Allah :'( pada sesiapa yang kenal dia dan nak datang melawat , dia dirawat kat wad 5C ICU katil no 8 , hospital klang . datanglahh bagi sokongan kat dia . dan doakan dia yea ~ al-Fatihah :'(
#dia ada pendarahan dekat kepala which is sgt bahaya . so , pleasee doakan dia ~

rindu sgt tyme ni :'( for those yg tak kenal dia , dia yang pakai baju tshirt sekolah n berdiri kt tgh2 tu .

created by chak :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post