WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD
Thursday, February 23, 2012 | Thursday, February 23, 2012 | 13 comments

okay , saya tengah bosan . so , chak pun join lah segmen ni . macam menarik . korang taknak tambah followers ? meh lah join jugak ^^



tekan banner di atas kalau nak tahu syarat2 penyertaan . hihi ^^

okay , kat bawah ni chak copy dari post MD pasal segmen ni :)

  • MD sendiri akan buatkan link follow button korang.. jangan risau..
  • Sekiranya sambutan menggalakkan, sitem 'grouping' akan dibuat.. Katakan segmen ni 1000 orang join.. Korang sanggup ka nak follow 999 blog? Jadi cadangan MD sistem grouping ni di mana korang akan dibahagikan kepada beberapa group.. Contoh 1 group 50 orang.. So korang kena la follow 49 blog dalam group korang tu dan dapat balik 49 follower..
  • So dalam entry korang nanti, tulis pendapat korang tentang berapa orang yang korang rasa perlu diletakkan dalam satu group. 10? 50? 100? 200? Ingat! Korang tak perlu masuk blog diorang pun.. Terus follow ja di sini.. Tak susah pun.. Tapi kalau majoriti pilih 10 ja.. Maknanya follower korang akan bertambah 9 ja la.. So pikir bebaik.. Nanti MD akan ambik purata..
  • Kalau korang tak setuju dengan sistem grouping ni sila nyatakan dalam blog anda..
  • Selepas tamat segmen, korang mestilah follow semua skali peserta dalam group korang.. Jujur ok !
  • Waktu menfollow akan diberitahu kelak.. Korang boleh follow blog MD dan like page facebook MD untuk mengetahui maklumat lanjut..

okay , chak setuju jea dgn sistem grouping ni :D i followwww XD its kind of fun . bolehh tambah kawan . heyy , ingat kat fb jea ke boleh tambah kawan ? hihi .

saya tag awak awak :
ekin
ecaa


okay MD , saya setuju dgn sistem grouping ni :) no objection and i agree with 100 people in one group :) ~

okay saya dengan secara rasmi nya SUDAH JOIN !


created by chak :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post