WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!
Monday, February 20, 2012 | Monday, February 20, 2012 | 0 comments

hai . tgh bosan ni ~ so chak berblogging jea lah . tadi ,chak check dekat fibox chak , ada cute blogger invite chak join giveaway dia . whoaaa , macam tahu2 jea chak tgh bosan . hihi ^^
jom kita join !


1) Mempunyai alamat di Malaysia.

2) Tak wajib follow Blog Cik Bunny dan like facebook fanpage.

3) Buat satu entri bertajuk "Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!" Tajuk lain selain ni akan di reject.

4) Copy banner giveaway dan linkkan ke entri ---> cik bunny <---

5) Hadiah di sponsor olehh :

6) Wajib like dan follow sponsor KECUALI dinyatakan untuk tidak wajib follow/like *pihak sponsor bukan sekadar menaja, tapi segelintir daripada mereka akan umumkan pemenang giveaway. So, please be alert k.

7) Tag kalau nak tag *tak wajib

8) Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri di sini . Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh Tutup: 6 March 2012


saya dah join dah . jom join sekali ^^
kalau nak tahu hadiahnya dan maklumat lanjut , klik banner di atas :D


created by chak :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post