WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










tutorial - youtube player di blog
Monday, January 30, 2012 | Monday, January 30, 2012 | 0 comments
okay now tutorial youtube player macam yg kat atas tu . . kalau nak , bolehh follow step ni .

1-pergi kat laman web youtube ni then pilih and cari lagu yang korang suka .
2-lepastu korang klik embed kat lagu korang nak tu . lepastu copy kod yg dia kasi . .
3-korang pergi log in blog > design > page element > add gadget > edit html/javascript dan paste kan kod tu .
4-tukar size dia . width '200' height '25'

tu jea . tapi ni tak autoplay . kalau nak autoplay korang tambah &autoplay=1 dekat ,

"http://www.youtube.com/v/CHVhwcOg6y8&autoplay=1&hl=en

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post