WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










standard drama korea :)
Sunday, December 25, 2011 | Sunday, December 25, 2011 | 0 comments
okay now entry saye pasal . . err korang baca lah sendiri title tu ye . hehe . okay sekarang ni kan ramai sgt yg suka and layan cerita korea kan ? korang perasan tak watak2 dalam cerita tu lebih kurang jea cuma jalan cerita jea berbeza . . tak perasan ? okay now kita lihat pemerhatian saya yea .

hero : ada dua orang and suka dekat heroin . .
sorang macam kelakar sikit and sorang lagi tu belagak macho or cool .
'biasanya' yg dpt heroin mesti yg kelakar(hero1) tu sbb dia suka usik and bergaduh dgn heroin .
yg cool(hero2) tu romantikk tapi heroin just anggap dia kawan
saya gelarkan hero1 and hero2 lah yea .

heroin : kasar and kelakar . membuatkan dua hero sukakan dia .
banyak cakap and ada jea point nk bergaduh dgn hero1 .
hero1 kejarkan cinta dia .

pendengki : biasanya perempuan . .
sukakan hero1 .
feminin and cantikk sikit drpd heroin .
suka mencari salah heroin .
berusaha bersungguh-sungguh untuk mendapatkan cinta hero1 :)

okay betul tak pemerhatian saye ?
yg penting dlm cerita korea mesti ada paling kurang dua orang lelaki . and dua orang perempuan :) and heroin mesti ada kawan baik yg sentiasa menyokong dia :)

hero1 and hero2 tu kadang2 perwatakkan dorang sebaliknya :)

#ni bukti yg saya layan cerita korea :P

created by chak :)


thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post