WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










saya dapat anugerah kokurikulum :)
Thursday, December 1, 2011 | Thursday, December 01, 2011 | 0 comments
haii , okay fine ~ dah berabad dah chak dpt anugerah tu tapi baru sekarang nak update . . -.-



seee , bangga tak muka saya -________-

heyy , back to our topic yaw ! time ni bulan oktober lepas . tp lupa ahh tarikhnye . hee ~ yang pasti tahun 2011 . erm , ini the first time and last time kot chak dpt anugerah kokurikulum . wkaka . sbb tahun depan saye jadi sahabat baik buku ♥ auwww ^^ taksabar lah #grrrr -_________- err , tahun ni kan saye dpt pegi kebangsaan for pkbm , thats why saye dpt anugerah ni . . winkwink ~_^ sukesuke ! wah saye sgt batak lah . heeee ~ tp , ramai yg pkir chak pegi kebangsaan sbb wakil kawad ! hello , bukan kawad okay , menembak tau . . haihh , saye tembak sorang2 kang twu lah . . hehe . #dah chak , jgn bangga sangat , kang ada yg panas hati baca and ckp kau menggedik ! . .


errr , chak tahu bukan chak sorg jea dapat . . tapi ni yg first time kot . . bangga2 sikit tu biasalah kan . . jgn ada yg meluat pulak baca post ni ea . . hehe . . tolong lah paham kebatakkan saya ni yea :) budakbudak lah katekan ^_^

created by chak :)



thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post