WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










happy birthday Erna Sayang ^^
Thursday, December 22, 2011 | Thursday, December 22, 2011 | 0 comments
assalamualaikum . hai hai . first of all , cantik tak wajah baru blog saye ni ? aww aww . tapi yg header tu saye tak reti tukar lah awokk . haha . bedal lah ! papepun thanks to pona . . ehh awak , hari ni besday kawan saya . nama dia erna suriany :) comel kann dia ni . . hehe . saye sayang dia . hari ni chak , pip , mamak dgn dia pergi banting sbb nak teman pip dgn mamak ambik duit biasiswa :) lepastu kami makn McD . wah bestnya kami gelakgelak macam McD tu kami yg punya . haha . okay whatever lah . pappun , HAPPY BIRTHDAY YG KE-16 ye ERNA . hope kau panjang umur and happyhappy selalu k . kitorang semua sayang kau :)

created by chak :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post