WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










sbb utama saya online facebook :)
Tuesday, November 29, 2011 | Tuesday, November 29, 2011 | 0 comments

haahaa , okay saye nak citer pasal saye dan facebook saye . . kalau belum add , sila tekan button facebook kat side sblah kiri tu yea . . hehe .

okay , kaurang mesty pnah dgr game Baby Maker kat facebook tu kan ? yeah , saye asyik maen game tu jea sekarang . . best pulak . . ahaha . . sekarang sedang menguruskan anak yg kedua . tu tu yg gmbar kat atas tu , tu lah anak kedua saye . tp mata dia terpejam pulak . winkwink ^_~ itu antara sbb utama chak sering online facebook sekarang . . sbb2 lain tu mybe sbb bosan :) serious ! cuti2 ni paling bosan ahh . . rasa mcm nak sekolah *bila sekolah , nak cuti .

hehe . . okay , kaurang ada pergi bercuti ? ? hmmm , best lah kalau ada . . chak takde kot . last hari tu pergi sabah . tu pun tyme belum cuti sekolah . err , sekarang mybe duduk rumah jea . parents takde plan pape pun -.- so bored lah readers (:

created by chak :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post