WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










GAYBOY ? euwww jijik lah !
Tuesday, November 15, 2011 | Tuesday, November 15, 2011 | 0 comments
Assalamualaikum :) haihai <3

errr , pagi tadi kan , bila saye online saye punye fb , saye ade nampak gmbar yg seriously sgt jijik . . ape perasaan kaurang bila nmpk gmbar lelaki cium lelaki pastu touch2 _ss ? jijik tak ? sumpah geli gila . . then dekat caption pic tu ade link blog budak2 gay ni . . chak pun terasa mcm nak bukak n baca . . errr , okay i admitted yg ia akan jadi sgt sweet bila couple lelaki dan perempuan yg build up that blog . . tapi sayangnya mereka tu couple lelaki dan lelaki xP . . they called themselve husband and wife . yeah its true . . chak rasa ramai dah yg dah baca blog mereka . sbb gmbar kt fb ni sng jea nak tersebar . kan kan ? errr , , mmg jijik sgt . . kalau yea pun gay , takpayah nak bangga sgt pastu buad blog bagi semua org tahu betapa bodohnya mereka . haihh , tak paham betul lah . . dah lah melayu ! eee , malu sgt . . Ya Allah , berikan lah mereka kesedaran dan peliharalah agama mereka sebelum mereka terpesong lebih jauh . . Amin ~

kepada mereka yg GAY , tolong lah jd BIJAK . . ramai lagi gadis kat dunia ni . yg pegi cari lelaki tu apasal ? haihh -,-

created by chak :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post