WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










Allah Maha Mengetahui :)
Tuesday, November 15, 2011 | Tuesday, November 15, 2011 | 1 comments
salam . . hai , ni entry kedua untuk hari ni . . winkwink ! errr , gmbar kat atas ni msty korg dah tgk byk kali kat fb kan ? chak pun dpt at situ . . sakit jugak mata tgk org kutuk2 najwa latif di sebabkan gmbar ni . . mereka ni tak penat kot dari pagi smpai petang mengaibkan org . . haihhh . . najwa ni baru nak naik , jgnlah nak jatuhkan dia sbb benda cmni . . Allah Maha Mengetahui . so , jgn nak judge dia teruk disebabkan dia buat hand signal cmtu . kesian lah dia . . ntah2 dia pun taktahu maksud tgn tu . . artis2 rock lain kat Malaysia ni pun ramai jea yg buat signal cmni , apsal taknak kecoh pulak ? nmpak sgt ramai yg dengki dgn najwa latif ni . . saye tak back up dia sbb minat or what . . ini pendapat jea . . jgn la pandai2 nak menjatuhkan hukum kat org lain mcm kau tak pernah buat silap . kalau nak menegur , can't you just used a polite words ? kenapa msty guna 'stupid' , 'bodoh' ?

so , pleaseee . stop this merepek story . . buat tambah dosa jea . cpt2 lah pegi mintak ampun maaf kat najwa tu sebelum terlambat . . haihh ~

created by chak :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post