WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










Ape lah nasib PKBM Kuala Langat !
Tuesday, July 19, 2011 | Tuesday, July 19, 2011 | 0 comments
assalamualaikum :)
di sini saya nk meluahkan ketidakpuas hatian saya terhadap mereka2 yg menuduh kadet2 PKBM !
HARAP MAKLUM ,
cerita ni da lama sbnarnya tp baru skarang terpkir nk post bnde ni . . xP

cerita pasal PPT . .
kem tahunan negeri (27-30 mei) mula pd hari jumaat .
time tu exam ppt tak habis lg . .
so , ckgu pkbm pun buat keputusan nk buat exam awal . .
lepas balik dari kem ,
timbul kes soalan ppt bocor & majoritinya menyalahkan cikgu pkbm kitorang sbb wt exam awal . .
& syak kadet2 yg bocorkan . .

sila beri perhatian yea ,
kami semua di kem , so macam mana kami nk bocorkan soalan . .
lagipun soalan2 tu dibocorkan dkt tusyen kan . .
so , jgn lah attack ckgu kitorg . .
ingt jahat sgt ke kadet pkbm ni nk wt cmtuh . .
hmmm , bengang gila kot . . tp takpe lah bnde da lpas . .

cuma , yg menyedihkannya , ckgu2 pkbm da taknak pegang pkbm lg tahun dpn sbb kes tu . .
sedih gila !
kitorg taknak ckgu lain . . lgpun spe jea yg sggup nk pegang pkbm ?
byk bnde kot kena belajar . . rumit !
pastu nk ambik masa lg nk kenal kitorg . .
kalau dpt ckgu yg tak spoting cmne ? confirm tak best !
hmmm , ,
so , harapannya , kitorg harap sgt ckgu2 pkbm still nk pegang unit ni . .
kalau tak , mcm mne nasib kitorg tahun dpn lw ckgu takde ? .
kan kan ?

plus , chak mybe tak aktif sgt tahun dpn sbb spm . :'(
pip pun mybe tak masuk da . .
sedihnya T-T

so , harap budak form5 tahun dpn dpt didik budak baru betul2 . .
azam kitorg tahun dpn taknak main2 da . .
sbb tahun ni da byk sgt main . .
=.='

kbaii !

created by chak :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post