WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










kem tahunan . . PKBM ~
Wednesday, June 1, 2011 | Wednesday, June 01, 2011 | 0 comments
assalamualaikum . . hye :) chak nak kongsi some bitter memories masa dkt kem . . xD mula2 tu , rasa cm stress sgt sbb kena bgun awal , pastu khemah banjir , then tak cukup air lah itu lah ini lah . . sedih wooooo ~ pastu rasanya daerah kitorg lah yg paling miskin sekali . . sob sob plus malu kot . . daerah laen sume byk sponsor tao . kitorg lnsung tade . . kena berdikari lah . . hmm . ^^ . stress jea . . lepastu kan kwn2 , chak hampir lemas masa rempuh hlagn . time uh tga buad monkey ape tah kn tp kena gayut2 . . malang tidak berbau , chak terjatuh dlm air yg parasnya agak dlm lah jugak kn . hmmm . . gelabah gila time tu . da tak tntu arah da . da la tade sape nk tlg . ish ! (mengharapkan hero kacak selamatkan) :P . then , lepas habis uh , dak laki nya gelakkan . . ish , twu lah dorg lepas . sabo jea lah . tp , sume muka mmg pucat2 ar . . merah gila . . haha . papepun , best main air . . (ubah fikiran setelah mengetahui ada org kencing dlm air tuh . .) euuwwww x(
end of bitter memories . .

erm , sekarang kita masuk ke sweet memories pulok . hehehe . ni yg suke nk citer ni . :D
kami pkbm perempuan da jd makin rpt . . yay ! seronok . kami da sepakat . . cuma ada sorg ni jea , ramai ta puas hati dgn dia . . sbb dia ni gila kuasa lah . chak twu dia nk jd sarjan , tp tak dpt . lgpun chak rasa dia tak layak . . da la asyk nk mrh n tegur2 org . (slh kecik jea pun) tu takpe lg , ni bila org tegur dia pulak , lnsung tanak dgr . . KERAS KEPALA ! ! sabar jea . . lw dpt kt chak , jgn hrp lah dia nk mng . . mmg ayt2 kesat chak kuarkn . . mendapat b**oh kang . haha . eh , da lari topik ni . . kuikui . erm , jom smbung citer td . . kitorg kan dah baik2 da . . suka2 . . boley glak sama2 , maen pukul2 lah . . hehe . best . . lepastu dgn dak laki lak , da mula nk kamcing2(tak lah sgt kan) . hehe . yang plg best skali time mlm2 lepak bwh khemah makan dgn ckgu hasleza , pipa , syera , mamak, kak zu , aina n ramai lah . then borak2 . . lama gak lah . . hehe . masa menembak pun best sbb dpt no.2 . hehe . chak dpt no.2 kategori perempuan individu , pipa no.4 kategori perempuan individu gak , ahmad afiq dpt no.3 kategori lelaki individu , and qayum dpt no.8 kategori lelaki individu . . semua ni dpt g prgkt kbgsaan wakil negeri . . tp , tak twu dorg nk g ke tak , lw sume g , chak pun pegi lah . . hehe . lagi satu kan , uhuk2 . . masa malam hari kedua uh , kitorg kn kena pergi mrsm utk dgr taklimat psl tentera . . sepanjang perjlnan(jln kaki n tak jauh pun) uh , chak asyk kena jea dgn Azmi n Ijam . . dorg bhn chak tao . geram tp lawak . haha . . gelak jea mlm uh . da la kitorg satu line(setelah buat barisan paras) . . hehe

setiap malam kan , kat tmn millenium ni msty ribut . . . khemah makan asyk runtuh jea . . kesian dak laki kena ulang alik g tmpat kitorg sbb nak betulkan . . haha . . kapokk ! erm , lepastu kan , motor aiskrim padlle pop suka ulang alik kt situ . . siyes laku gila . . haha . chak pun beli . mana boley thn tgk aiskrim . . walau batuk or selsema mcm mana pun , aiskrim ta boley tggal . hehe . best . . .
rasanya terlalu byk sgt lah pgalaman manis kat sana smpai tak tercerita . . papepun , chak rindukan semua kadet pkbm .hmmm . . bila lg nak dpt pgalaman cmni kan . . tahun dpn , dak2 form5 tahun ni tade da . . pastu , chak pun ta twu ley g kem lg ke tak . . hmmm . . msty da kureng best tahun dpn . hmmmm . . . sob sob nak nanges uwaaaa :'( harap2 dorg tak lupa lah sume kngn pkbm tahun ni . sbb tahun ni plg best walaupun byk kes n tak mng . . tp, kitorg ttp enjoy . yeah ! :')

GO PKBM kuala langat ! ! ! ! minyakkkkkkk ~ miss kaurang sume :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post