WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










tak sangka ia amat menyeronokkan . .
Saturday, April 9, 2011 | Saturday, April 09, 2011 | 0 comments
hai . . assalamualaikum :) haaa , semalam chak ada ckp nak update pasal g bukit cahaya tu kan ? okay2 . . chak tak lupa :)

erm , masa mula2 smpai kat sana kan , siyez bosan sgt2 . . rasa mcm nak balik jea smpai lah kitorg dpt group . . nama group kitorang , 2 ALAM n ada treadmark tao "sabo jea lah" . . hehe . . sumpah best gila team ni . member2 sume spoting n happening jea :)

haaaa , , nak bangga jap bole tak ? hehe . . group chak dpt no.1 tressure hunt . . lagi satu kan , sepatutnya kitorg pun mng anugerah team paling bekerjasama tao , tp ckgu kasi kat team lain sbb takot dorg tak puas hati . .pape pun , siyez happy gila xD

peeps , enjoy the pic k :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post