WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










PMS = pre menstrual sindrom
Sunday, April 17, 2011 | Sunday, April 17, 2011 | 0 comments
salam ~ okay , straight to the point jea lah ea . . PMS ni something yg boleh dkatekan sbg penyakit kot yg akan di jangkiti oleh semua wanita yg sudah melalui zaman haid . okay , chak pun tak reti nak terangkan . . kaurang tgk jea lah video ni k . . semua lelaki yg bergelar boyfriend or kawan jea ke sgt sesuai tgk video ni . . so that kaurang twu knp perempuan di sekeliling kaurang berubah sikap dan semakin sensitif :)



okay faham tak ? hehe . . actually chak ada share video ni di fb . . :)

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post