WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










kelas 4LK 2011 memusingkan kepala cikgu ~.~
Wednesday, April 6, 2011 | Wednesday, April 06, 2011 | 0 comments
salam ~ hye2 . . walaupun belum byk followers lagi , chak tetap nak cerita pasal ini kelas . hehe . . thanks lah kepada yg sudi2 nak baca and follow . . anda sgt baik lah :)
erm , macam mana nak mula eh ? haaa , biar chak gtwu nama crew2 klas ni k . . .
razak
fakhri
aiman
hazmi
daus
zaini
ong wil helm
chin tian yee
farid a.k.a berk
syafiq
putra
azamudin
azam
adli
afandi
DZ
zul
huzaili
fareez
syazwan
taqi
faiz
faiz(G)
syahmi
muiz
muzamil
azmir
enna
aiin
haqqin
gan ke yang ^^
shaklin (saya)
afifah
akhmar
shahirah

erm , mereka2 ni byk sgt ragam . . haih . . ada yg dgn perangai gila2 nye . . otak kuningnye . . kuat gebangnye . . haha . . tp , ragam dorg tu lah yg buad kelas ni unik :) (bodek lah :D)
bilangan pelajar yg terlalu ramai tidak menghalang kami untuk belajar . . walaupun kadang2 uh mmg malas n fed up , kami tetap berusaha bersungguh2 (ayat gebang !) xD
sukacita dimaklumkan bahawa chak sgt brbangga dpt masuk kelas ni . . dan chak sangat tak sangka kepala mereka2 ni pon sewel gag kadang2 . . sama macam chak . . cuma , chak baik sikit xP
k la , next time chak mengumpat mereka lagi k . . bye2 :) assalam ~

created by chak

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post