WELCOME TO LOCOEMON's SITE ⇨ +Follow | Dashboard
hey dearest readers ♥










Terasa rindu yg amat sgt kat arwah Hafiz :'(
Wednesday, December 22, 2010 | Wednesday, December 22, 2010 | 0 comments
assalamualaikum readers . . skang pkol 7 pagi . hehe . menyempat jap update blog . . nnti pkol 10 amek result pmr . seram twu . . huhu . klau result aq oke , aq gtwu k (menunjuk) . . lw ta oke , biar lah rahsia . . huhu . . hope okey la . . amin ~ wish me luck okay[ade ke yg bace pagi2 ni ?] .

papepon , tak lupa al-fatihah buat arwah Hafiz bin Abdul Rahman . arwah ta sempat menjwb pmr kerana Allah lebih menyayangi dia . . for me , pemergian arwah still terasa lagi , tp aq redha . . ta kesah la if kaurang nk ckp aq lbey2 ke ape ke . . . aq ta peduli sbb arwah tu kwn aq . aq pnah rapat dgn dy . . aq knl dy dri skola rndah beb . . da mcm sibling . . bila dia tade sama2 amek result nnt rasa mcm ta lengkap jea . . hmmm , ,
aq yakin kalau arwah sempat jwb periksa , msty dia dpt straight A's . . sbb arwah mmg pandai . . :)
" aku rindu kau la apis . maaf sbb da lame ta doa utk kau , semoga kau ditempatkan Allah bersama orang2 yg beriman . Amin ~ aku akan ingt pesan terakhir kau( bwk motor jgn willi2 . .) . kali terakhir kita jumpa kan , aku twu yg kau da twu kau akn pergi kan . . thats why bila kitorang sroh kau cpt sehat , kau mcm tade smgt jea . . kau twu ta , kitorang seronok sgt melawat kau sbb dlm keadaan sakit pon kau masih boleh buat kitorang gelak besar kat rumah kau . . kitorang tak terfikir rupa2 nya tu kali terakhir kita jumpa . . sebak nya bila aku ingt keadaan kau masa tu . . aku ta dpt bygkan jika aku kat tmpat kau . papepon , kau mmg kuat . . :') aku bangga mengaku kau kwn aku . . kau kwn aku sampai bila2 walaupun kau tade kat sini lagi . . kita jumpa lagi di sana nnti , insyaAllah " al-fatihah ~

walaupun dia takkan baca entry ni , entry ni tetap utk dia .


created by chak

thanks for reading . much love ❤


Older Post | Newer Post